Boka ditt speltillfälle nu!

Först till kvarn! – Boka ert spel redan nu! Under säsongen är det högt tryck på speciellt helg tider och vill du vara säker på att ni får tiden ni önskar gäller det att vara ute i god tid! Vi tar emot bokningar redan innan säsongen har börjat!

Har du problem med att boka nedan – tveka inte, hör av dig till info@hollvikenpaintball.se.

För spontanbokningar inom 24 timmar från bokningstillfället, vänligen ring oss på 040 – 643 91 91 eller chatta med oss här på sidan,

Boka för din grupp i systemet nedan – 1 Biljett gäller för en hel grupp! Ni väljer paket & tillval på plats hos oss!

Obs. Uppdatera sidan om inte bokningsmodulen nedan laddar in. ”1 lediga” betyder att vi har plats för 1 hel grupp vid vald tid inte 1 person.

Bokningsinformation!

Det är lika lätt att boka paintball som att boka biobiljett! Minsta gruppen vi tar är 8 personer, om vi inte kan boka in er med en annan grupp. Det är en myt att man måste vara ett helt gäng för att få komma och spela! Vi har kontinuerligt ”öppna” spel där vem som helst kan anmäla sig till, kika i schemat nedan efter tider märkta med ”Walkon – Äventyr”. Skulle inte någon av tiderna passa så tveka inte att höra av er till info@hollvikenpaintball.se så ser vi om vi kan öppna upp någon tid eller matcha er med ett annat gäng.

Varje speltillfälle beräknas á 3 timmar, vi räknar ungefär 20 minuter till Säkerhetsgenomgång & utlämning av utrustning före spelet & lika lång tid efter till inlämning och avslut. Hur många matcher ni hinner med under den tiden är helt upp till er – ni pausar när ni vill och Ni bestämmer tempot! Däremot väljer ni själva när ni känner er nöjda, önskar ni t.ex att bara spela i en timme eller två timmar är det helt upp till er.

Är ni ett större företag eller sällskap över 50 personer kontaktar ni oss på info@hollvikenpaintball.se så syr vi ihop bästa lösning för ert gäng!

Så bokar du ett spel!

Av sekretessskäl behöver YouTube din tillåtelse för att laddas. För mer information, se våra Allmänna villkor.
Jag godkänner

Steg 1. Välj datum & tid ni önskar att spela i kalendern

.Steg 2. Välj gruppstorlek på er bokning – OBS. Välj endast en (1st) biljett i rutan antal.*

Steg 3. När bokningen är genomförd får du en bekräftelse per epost.

Steg 4. Väl på plats väljer varje deltagare vilket paket de önskar. För gällande prislista se: Gå till Prislista

* Detta gör du eftersom en biljett gäller för ett helt sällskap. Bokningsavgiften är 100kr per sällskap för att vi skall reservera tiden åt er. Skulle totalsumman visa någonting annat än 100kr har du helt enkelt valt flera biljetter och därmed tror systemet att du vill boka flera grupper – vilket självklart är möjligt.