Välj rätt Teambuilding! Välj Paintball!

Det kan vara svårt att hitta rätt teambuildingaktivitet för ditt företag eller förening, så vi har gjort det här beslutet superenkelt för dig. Välj paintball. Paintball lämpar sig utmärkt och gynnar många element som är viktiga på arbetsplatsen. Det förbättrar relationerna i ditt team och håller moralen och produktiviteten hög. Utmana dina kollegor eller lagkamrater!

Lagarbete är nyckeln i paintball och nyckeln till blomstrande affärer företagsvärlden. Paintball uppmuntrar allierade att arbeta tillsammans för att vinna spelet. Laget som vinner är det lag som bäst använder lagarbete för att uppnå sina mål. Precis som på arbetsplatsen måste alla göra sitt och samarbeta, eftersom de kommer att fungera bättre som ett helt team än själva – ensam är inte stark.

Utveckla ditt ledarskap!

Paintball kan hjälpa till att utveckla starka ledaregenskaper. Vissa kommer att leda sitt lag och andra kommer att följa efter. Bra ledare lyssnar på sitt team och blir lyssnade på, de motiverar och inspirerar sitt team, förstår sitt lags styrkor och var de bäst kommer att nyttjas, är proaktiva och hittar det bästa sättet för teamet att nå sitt mål. Dessa färdigheter är överförbara och kommer att hjälpa ledare att skapas på paintballplanen och på kontoret.

Hitta lösningar – Problemlösning

Paintball är ett spel som består av strategi och taktik. Du måste ha en tydlig strategi och alltid tänka två drag före ditt motstånd för att avgöra det bästa ditt lag kan göra för att vinna. Detta kommer att förbättra problemlösningsförmågan på kontoret, eftersom du ständigt måste lösa problem, tänka utanför ramarna för att övervinna hinder och bestämma det bästa sättet att nå ditt mål med en idiotsäker strategi.

Gör dig av med stress – Vår tids folksjukdom

Stress är en oerhört negativ kraft på arbetsplatsen. Vi blir alla stressade på grund av överdriven press, krav och med så mycket arbete att få gjort kan det vara svårt att hitta tid att slappna av. Paintball lindrar stress då det är en rolig och fysisk aktivitet som frigör endorfiner som minskar stress. Paintball är en chans att komma ut från kontoret och ha lite kul och glömma den eviga att-göra-listan. Att minska stressnivåerna förbättrar produktiviteten, så ditt team blir mer motiverat att få mer arbete gjort.

Kommunikation är nyckeln till framgång!

Kommunikation är en av de främsta färdigheterna som behövs på jobbet och för framgång i paintball. Paintball uppmuntrar kommunikation mellan lagkamrater för att vinna spelet. Kommunicera tydligt och lyssna noga till lagkamrater för att lägga upp en bra plan. Dela med dig av dina kunskaper och idéer under spelet genom att berätta för lagkamrater om nästa drag du gör, om du behöver skydd och vem du har träffat. Paintball uppmuntrar människor att kommunicera med varandra för att uppnå sina mål, ungefär som det som behövs på arbetsplatsen.

Boka ditt teambuilding evenemang hos oss direkt!

Du bokar enkelt ditt evenemang för företaget, föreningen eller kompisgänget direkt här på hemsidan. Är ni färre än 30 deltagare bokar ni genom att klicka på följande knapp som tar er till bokningssidan. Där väljer ni enkelt datum och tid, bokningen låses till er såfort bokningsavgiften är betald. Är ni fler är 30 deltagare önskar vi gärna att ni hör av er via bokningsformuläret.