Tänk på att boka ert speltillfälle i god tid!

 

Adrenalinet börja pumpa, pulsen slår kanske ännu hårdare – många frågor dyker upp, vi skall försöka besvara några!

 

Frågor & Svar

Hos oss gäller åldersgränsen året du fyller 15 år för paintball. Vi varje speltillfälle skall samtliga spelare fylla i ett spelkontrakt där du godkänner våra regler & tar del av våra säkerhetsföreskrifter. För deltagare under 18 år krävs målsmans tillstånd.

Undantag – Tävlingsspelare och de som utövar sporten kontinuerligt på någon form av nationell nivå får naturligtvis spela hos oss också. Det finns de som börjar utöva sporten redan vi 9-10 års ålder!

GelBlast

Här gäller åldersgräns från 6 år med målsman närvarande. Är målsman ej på plats skall skriftligt godkännande tas med och en annan vuxen i sällskapet bär ansvaret.

Ingen alkohol i någon form får intas före och/eller under spel. Om ni vid ankomst ej får spela på grund av alkohol, debiteras bokningsansvarig 150kr/per anmäld deltagare. Efter att spelet är genomfört får ni gärna tillgång till vår grillplats där ni får äta och dricka medhavd picknick hur ni vill.

Minsta grupperna vi tar emot är sällskap på 8 personer. Däremot matchar vi er gärna tillsammans med ett annat sällskap! T.ex Du och en vän vill spela paintball – ni skickar ett email till oss där ni specificerar vilken dag, tid samt hur många ni är så matchar vi er med en grupp eller fler mindre grupper så att ni tillsammans utgör en grupp på minst 8 personer!

Det beror helt och hållet på hur många ni är och vad ni är intresserade av. Alla priser finns på vår prislista här på hemsidan, är ni en grupp eller större företag (50 pers +) ser vi gärna att ni kontaktar oss så skapar vi bästa möjliga paketlösning för er!

Bokningsavgiften är en deposition för att reservera tiden till er. Säkerhet att tiden är bokad för Er del & att ni dyker upp för vår del. Vi hade tidigare bekymmer med att tider bokades fritt och sen uteblev grupperna.

Sista avbokningstid är två helgfria vardagar innan bokat speltillfälle! T.ex Har ni bokat ett spel på söndagen måste ni senast avboka torsdagen innan.

Det går bra att boka t.ex 10-15 personer. Vi vill gärna veta på ett ungefär hur många ni blir då det underlättar för vår planering
Om ni önskar förskottsbetala så går det bra. Vi tar även betalning på plats när ni ska spela, både kort och kontant går bra. Vi tar inte Diners eller American Express. För företag & föreningar kan vi erbjuda fakturering.

Vi har mindre omklädningsrum på plats och förvarar era värdesaker i vår reception. Dusch har vi tyvärr ej i nuläget, däremot har vi knappt 1 kilometer till en av Sveriges finaste stränder – Kämpingestranden för dig som önskar ett svalkande dopp efter speltillfället.

Vi har lättare kioskförsäljning på plats med dryck och snacks, vi kan ombesörja en stor variation av catering till ert speltillfälle men då krävs det att ni säger till i god tid innan!