Så skapade vi Sveriges häftigaste mötesplats

Vi driver Höllviken Paintball Arena

Höllviken Paintball Arena är en utav Vellinge Kommuns största mötesplatser för ungdomar i regionen, anläggningen har sedan starten för ett par år sedan arrangerat flera större evenemang som satt Höllviken på paintball-kartan.

Marcus Schyllert
Marcus SchyllertÄgare
Alexander Persson
Alexander PerssonÄgare

Så byggde vi Sveriges bästa paintballpark

Throwback Paintball SM 2017 på HPA

Vi tog saken i egna händer och skapade en mötesplats i Vellinge Kommun

Vad som började som en idé runt 2011 om att det saknades aktiviteter i Vellinge Kommun blev verklighet 2013 när Marcus Schyllert & Alexander Persson bestämde sig för att göra slag i saken och skapa en mötesplats för företag/föreningar, ungdomar såväl som vuxna på Näset.

Olikt många andra paintballbanor var det enda vi hade en stor åkermark utan vare sig träd eller buskar, vilket skulle visa sig både vara en fördel och en nackdel. När många andra banor får gratis hinder i form av att växter och träd skapar hinder och underlättar byggen av värn fanns där ingenting att utgå ifrån när det var dags att ta de första spadtagen på Höllviken Paintball Arena i början på 2013. De stora öppna ytorna gav oss möjlighet att själva utforma våra banor precis hur vi vill och utan att behöva ta hänsyn till några fasta punkter på vår spelyta, det krävdes därför otroligt mycket material och hantverk för att få upp alla hinder på våra banor. När vi slog upp portarna för säsongen 2013 bestod Höllviken Paintball Arena av blott två stora banor och i takt med att vi vuxit i raketfart har vi till säsongen 2015 hunnit bygga hela fyra olika banor på en stor yta av 1 HA mark och dessutom en rymlig tillhörande receptionsbyggnad.

Spjutspetsen inom svensk paintball

Höllviken Paintball Arena vill vara spjutspetsen inom svensk paintball och håller ständigt evenemang, walkons och andra aktiviteter för att locka nya spelare och framförallt att får sporten paintball att växa. Vi håller dagligen i aktiviteter som Svensexor, Möhippor, Företagsfester och föreningsaktiviteter. Vi ställer företagen och föreningarna i svåra situationer som de endast kan lösa i form av lagarbete och god kommunikation vilket leder till att vi får värdefull erfarenhet i form av teambuilding för dem att ta med sig tillbaka till arbetsplatsen. Igenom åren har vi tränat många större och erkända idrottsföreningar och företag och har under säsongen 2015 infört ett helt nytt AfterWork-koncept kallat ”Företagsturneringen” där vi ställer företagen emot varandra och tillsammans får de kämpa om den åtråvärda trofén. Företagsturneringen gör att vi kombinerar två välkända begrepp – AfterWork & Teambuilding till ett och låter företagen bättra på sin teambuilding samtidigt som de nätverkar och skapar ovärderliga kontakter med andra företag.