Slåss om gränsen – Border Control

Gränsen mellan USA & Mexiko

Gränsen mellan Mexiko och USA löper från Mexikanska golfen i öst till Stilla havet i väst. Den är världens mest passerade gräns, och passeras uppskattningsvis av 350 miljoner personer om året. Sedan lång tid tillbaka har gränsen varit ett återkommande tema i åtskilliga filmer, böcker & tv-serier. Ofta handlar filmerna om den infekterade kartellverksamheten där droger, vapen m.m smugglats på olika sätt över gränsen och in i USA.

 

Border Control

Border Control är en helt ny bana på Höllviken Paintball Arena och byggdes inför säsongen 2017. Precis som de mängder av tv-serier, filmer & böcker som skapats, på olika sätt kopplat till den Mexikanska-Amerikanska gränsen, har vi byggt upp vår egna ”Checkpoint” där vi konstruerat mängder av intensiva spelsätt. Vi är noga med att poängtera att vår story är till 100% fiktiv och inte kopplad till några verkliga händelser, personer eller platser. Border Control levererar inte bara ett otroligt spänningsfyllt spel & snabba vändningar utan ställer även höga krav på dig och dina lagkamrater att samarbeta för att lösa de kluriga uppgifter ni kommer att ställas inför.

Vad är er taktik?

“The most important thing I learned is that soldiers watch what their leaders do. You can give them classes and lecture them forever, but it is your personal example they will follow.”
– General Colin Powell

Har du vad som krävs för att leda dina styrkor i Border Control? Kan du inspirera dina medspelare till att omsätta din taktik till verklighet?