SWEDISH PAINTBALL CHAMPIONSHIPS

9-10 September på Höllviken Paintball Arena

Tävla i Paintball SM

Paintball SM är Sveriges största paintball tävling som är uppbyggd på 4 deltävlingar fördelade över större delarna av landet. 2017 har vi på Höllviken Paintball Arena den stora äran att stå värd för den sista deltävlingen för året – tillika finalen! Under finalhelgen, som går av stapeln den 9-10 September 2017 tävlar mängder av lag om de åtråvärda pokalerna i flera olika divisioner!

Spelar du paintball professionellt och vill ställa upp med ditt lag i SM – läs mer på Paintball SM:s hemsida!

Mer information om tävlingen hittar du här: Svenska Paintball Mästerskapen

HPA Mad Kings i SM!

Höllviken Paintball Arenas egna tävlingslag HPA Mad Kings, ställer naturligtvis upp i Sveriges största tävling. Laget är relativt ungt och ställde 2016 upp för första gången med varierat resultat, viktigast var den grymma erfarenheten som de hoppas kunna omsätta till praktiken följande säsong. Under vintersäsongen har HPA Mad Kings plockat upp flera nya spelare och med två helt ny formerade lag hoppas man kunna ställa upp med representationslag i flera divisioner.

Är du intresserad av att ta din paintball till nästa nivå? Provspela med HPA Mad Kings

HPA Mad Kings söker ständigt nya talanger, unga som äldre! Kanske har du en dold talang du ej tidigare visste om! Hör av dig till oss så berättar vi mer om vad som krävs för att bli en kung på planen!

L2 Play Paintball with HPA Mad Kings

”Sharing is caring” brukar man säga, och det stämmer verkligen för oss paintballspelare. Vad är bättre än att lära sig utav varandra och speciellt i en krävande lagsport gäller det att ta del av varandras kunskap och framförallt dela med sig den till sina lagkamrater. I vår serie L2 Play Paintball with HPA Mad Kings delar vi med oss av tips & trick för er att ta med ut på banan!

L2 Play Paintball – Episod 1

Detta är den första instruktionsfilmen av vår nya serie ”L2 Play Paintball with HP Mad Kings” som kommer att publiceras veckovis! Här ser ni Sveriges förbundskapten i Paintball tillika huvudtränare för HPA Mad Kings Marcus Koverman! L2 Play Paintball seriens mål är att locka fler personer till vår vackra sport och leverera grymma tips & tricks för både den oerfarna och erfarna spelaren! Först ut – Hur du bör hålla din markör

L2 Play Paintball – Episod 2

Ny vecka, nytt avsnitt av vår instruktionsserie ” L2 Play Paintball with HPA Mad Kings” – I den här veckans avsnitt går vi igenom grunderna i positionering. Missade du första avsnittet där vi talade om hur du skall hålla markören så hittar du alla länkar till avsnitten på vår hemsida! Nästa vecka kommer vi att tala om ”Poppning”! Håll utkik och lycka till!

L2 Play Paintball – Episod 3

Idag lanserar vi stolt det tredje avsnittet av vår populära serie ” L2 Play Paintball with HPA Mad Kings”. I dagens avsnitt går huvudtränare för HPA Mad Kings och det svenska Paintball landslaget, Marcus Koverman igenom hur du använder dig av den kända ”Pop shooting/Snapshooting” tekniken! Kolla in den & våra andra klipp – glöm inte att sprida den till dina med- & motspelare!

L2 Play Paintball – Episod 4

Fjärde avsnittet i vår populära serie ”L2 Play Paintball with HPA Mad Kings” är här! I det här avsnittet går vi igenom poppning i sittande position, en tweak av den vanliga hoppningen i stående position.