HPA Mad Kings

Officiella tävlingslaget på Höllviken Paintball Arena

Empire Challenge 2017

Erkända Empire Challenge som genom åren spelats på HAC – Hasslarps Action Center och gästats utav massor av elitspelare fortsätter att skriva historia. Igenom Höllviken Paintball Arenas förvärv av HAC kommer tävlingen för första gången att hållas i Höllviken och vi ser framemot att återigen kunna skriva nya kapitel i tävlingssagan Empire Challenge. Fler lag skall skriva in sig i historieböckerna och jubla på prispallen. Empire Challenge kommer att göras om helt och komma tillbaka i annan form och annat namn.

Mer information om tävlingen och anmälan kommer att dyka upp när säsongen närmar sig.

HPA tar över HAC

Hasslarps Action Center i Helsingborg, i folkmun kallat HAC,  har sedan tidigt 2000-tal varit södra Sveriges paintball-Mecka dit tävlingsspelare vallfärdat från hela Skandinavien för att tampas på speedballbanan. Höllviken Paintball Arena har inför säsongen 2017 förvärvat HAC:s utomhusanläggning och flyttar verksamheten till Höllviken. Förvärvet är ett led i speedball satsningen som HPA gör inför 5-års jubileet 2017, 5000kvm åkermark skall förvandlas till två full size speedball-banor i internationell klass.

Är du intresserad av att provspela?

HPA Mad Kings söker ständigt nya talanger, unga som äldre! Kanske har du en dold talang du ej tidigare visste om! Hör av dig till oss så berättar vi mer om vad som krävs för att bli en kung på planen!

L2 Play Paintball with HPA Mad Kings

”Sharing is caring” brukar man säga, och det stämmer verkligen för oss paintballspelare. Vad är bättre än att lära sig utav varandra och speciellt i en krävande lagsport gäller det att ta del av varandras kunskap och framförallt dela med sig den till sina lagkamrater. I vår serie L2 Play Paintball with HPA Mad Kings delar vi med oss av tips & trick för er att ta med ut på banan!

L2 Play Paintball – Episod 1

Detta är den första instruktionsfilmen av vår nya serie ”L2 Play Paintball with HP Mad Kings” som kommer att publiceras veckovis! Här ser ni Sveriges förbundskapten i Paintball tillika huvudtränare för HPA Mad Kings Marcus Koverman! L2 Play Paintball seriens mål är att locka fler personer till vår vackra sport och leverera grymma tips & tricks för både den oerfarna och erfarna spelaren! Först ut – Hur du bör hålla din markör

L2 Play Paintball – Episod 2

Ny vecka, nytt avsnitt av vår instruktionsserie ” L2 Play Paintball with HPA Mad Kings” – I den här veckans avsnitt går vi igenom grunderna i positionering. Missade du första avsnittet där vi talade om hur du skall hålla markören så hittar du alla länkar till avsnitten på vår hemsida! Nästa vecka kommer vi att tala om ”Poppning”! Håll utkik och lycka till!

L2 Play Paintball – Episod 3

Idag lanserar vi stolt det tredje avsnittet av vår populära serie ” L2 Play Paintball with HPA Mad Kings”. I dagens avsnitt går huvudtränare för HPA Mad Kings och det svenska Paintball landslaget, Marcus Koverman igenom hur du använder dig av den kända ”Pop shooting/Snapshooting” tekniken! Kolla in den & våra andra klipp – glöm inte att sprida den till dina med- & motspelare!

L2 Play Paintball – Episod 4

Fjärde avsnittet i vår populära serie ”L2 Play Paintball with HPA Mad Kings” är här! I det här avsnittet går vi igenom poppning i sittande position, en tweak av den vanliga hoppningen i stående position.

HPA Mad Kings Squad 2017

(C) Marcus Schyllert
(C) Marcus Schyllert
Alexander Persson
Alexander Persson
Daniel Larsson
Daniel Larsson
Tobias Olander
Tobias Olander
Simon Björk
Simon Björk
Philip Andersson
Philip Andersson
Andreas Nordin
Andreas Nordin
Andreas Nilsson
Andreas Nilsson
Jesper Sandgren
Jesper Sandgren
Matthias Eriksson
Matthias Eriksson
Danny Olander
Danny Olander
Hampus Håkansson
Hampus Håkansson
Linus Ekström
Linus Ekström
Tibor Kovac
Tibor Kovac
Ted Gustafsson
Ted Gustafsson