[rev_slider alias=”markor” /]

Varför startar vi på Höllviken Paintball Arena egen butik?

Med strävan efter att ta vår sport – paintball – till nästa nivå och få fler unga som äldre att ta steget in på tävlingsscenen vill vi kunna erbjuda de som söker sig till oss allt stöd som krävs. Vi vill kunna förse varje spelare med bästa förutsättningar till såväl träningar, tävlingar & få tag på ordentlig utrustning. Med egen butik kan vi arbeta direkt tillsammans med ledande varumärken på marknaden för att ta fram produkter som passar våra ändamål och paintballspelarna i Sverige. Vår satsning med egen butik kommer i ett inledningsskede erbjuda köp med upphämtning på plats hos oss på Höllviken Paintball Arena med förhoppning om att så fort som möjligt expandera och börja skicka produkter över hela landet. Vi arbetar tätt med våra samarbetspartners och leverantörer och innan vi hunnit bygga upp ett eget lager kommer försändelserna beställas direkt ifrån leverantörernas Europeiska centrallager vilket kommer innebära något längre leveranstider (prel. 5-14 arbetsdagar).

Planet Eclipse CS2

Planet Eclipse CS2 är den senaste modellen av en av världens absolut bästa tävlingsmarkörer. Tävlingsmarkören som används av de bästa, för att ta full kontroll och vinna! CS prefixet står inte för ett system, plattform eller någon annan del, som andra tidigare markör prefix gjort hos Eclipse, utan CS står för Eclipse premium markörer. Tillverkade med senaste teknologin för att ge det som Eclipse alltid står för: prestanda, pålitlighet och enkelhet.
[fusion_products_slider picture_size=”auto” cat_slug=”tavlingsmarkor” number_posts=”5″ carousel_layout=”title_below_image” autoplay=”yes” columns=”5″ column_spacing=”” scroll_items=”” show_nav=”yes” mouse_scroll=”no” show_cats=”yes” show_price=”yes” show_buttons=”yes” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]

Virtue Spire III

 Virtue Spire är kanske mest känt för att det  fungerar felfritt med Reball´s men det är även ett väldigt populärt och bra magasin när man skjuter färg. Många topplag i världen använder detta magasin och naturligtvis har vi alla möjliga färgkombinationer för dig att välja mellan! Gör som många av världens bästa lag och spela med Virtue Spire III!